Me siin hiljuti käisime koos Mari-Leenu, Manjana ja Itiga Foorumi keskuses ilusalongis

Me siin hiljuti käisime koos Mari-Leenu, Manjana ja Itiga Foorumi keskuses Thaya ilusalongis blogiõhtul, kus meile räägiti sellisest uhkest juuksehooldussarjast nagu Gold.
Ma ütlen ausalt, et ma olen kogu aeg oma juukseid pigem häbenenud. Neid lühikeseks lõigata ma ei raatsi, sest siis ma näen välja nagu muna, aga üldiselt… noh, need on nagu on. Rolli mängib siin suuresti see, et ma ei ole seni leidnud oma ihujuuksurit. Mäletate ju küll mu nuttu ja hala, kui ma juuksuritoolist välja astusin ja selline välja nägin: http://merje.ee/kuidas-hairlook-mu-juuksed-ara-rikkus/
No sellise asja peale kaob tõesti igasugune isu juuksuritega tegemist teha.

Aga tagasi blogiõhtu juurde… see oli küll hirmus äge! Selliseid koolitusi peaks kohustuslikus korras koolis tütarlastele korraldama. Kujutate ette, ma olen terve elu oma juukseid valesti pesnud. Ja ilma naljata. Kui ma hakkasin pärast seda õhtut nende juhtnööride järgi pesema (kusjuures tavalise Garnieriga, mitte mingi udupeene vahendiga), on mu juuksed mingi miljon korda pehmemad ja ilusamad.
Aga sellest mõni teine kord.

Igatahes… seal blogiõhtul olid kohal Thaya kaks meesjuuksurit Heiki ja Patrice. Manjana ja Mari-Leen õhkasid kohe Heiki järele. Kujutan ette, et üks põhjus oli selles, et tüüp nägi välja nagu noor kreeka jumal 

Minule jäi aga meelde hoopis Patrice. No mis teha, mulle alati avaldavad muljet välismaalased, kes puhtalt eesti keelt räägivad. Nimelt on Patrice prantslane, kes üle kümne aasta Eestis on elanud. Ja peale selle alustas ta juuksuritööga juba aastal, mil mina alles sündisin. Nii et kogemust on tal ka omajagu.

Kuna seal räägiti, kui tähtis on, et inimesel oleks oma juuksur, kes tema juukseid teab ja tunneb, ja nagunii tundusid juuksed juba suht kriitilises seisus, siis panin aga aja kinni.
Kui Mari-Leen rääkis, et laseb Heikil oma juuksed värvida roosaks või jumal-teab-mis-värvi, siis minu soovid olid esialgu tagasihoidlikud: palusin lihtsalt otsi lõigata ja värvida vähe tumedamaks, et väljakasvu väga märgata ei oleks. Nimelt mu juuksed kasvavad megakiiresti.

Kõigepealt arutasime väheke, et mida teha ja siis tehti mulle esimest korda Olapexi hooldust. Ma olen sellest küll kuulnud, aga ükski juuksur pole mulle seda varem välja pakkunud ja ega ma suurt sellest osanudki arvata.
Aga kui see tehtud sai, siis kui värvida poleks vaja olnud, oleks võinud põhimõtteliselt koju sättida.  Juuksed olid nagu uued! Megapehmed ja terved.

Tegime väikese enne ja pärast pildi ka. APPI! Ma teadsin, et mu juuksed ei ole just kõige ilusamad, aga et seis on NII HULL. Miks keegi mulle ei öelnud?!


Igatahes segas Patrice kokku Goldi juuksevärvi ja lubas mulle veel mõned heledamad triibud sisse teha, et üldmulje jääks loomulikum ja suvisem, nagu oleks päikesest pleekinud.
Goldi juuksevärvi üks plussidest on see, et see ei lõhna ebameeldivalt. Mind juuksevärvide juures hais eriti ei häirigi, see käib asja juurde, aga mul hakkab tihti peanahk jubedaaalt kipitama, nii et pean kiitma, et värv oli selline… “pehme”. Ei lõhnanud, ei tekitanud kipitust.

See pilt ei anna hästi tulemust edasi, aga see värv tuli… ma ei oska seda muudmoodi kirjeldada kui et eriline. Heas mõttes muidugi. See nagu muutub olenevalt valgusest ja minu arvates sobib mulle nagu valatult.

Ma lahkusin salongist nii rahulolevana, et kes teab, ehk järgmine kord lasen isegi midagi järsemat teha: värvin roosaks ja lasen bobi lõigata 

Patrice’i tegemisi saate jälgida siit: https://www.facebook.com/patricedanielhair/

Youtube : Patrice youtube chanel